Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Axel Ploman - 19 februari 2011 17:52

Tjao! Finns det något bättre än att ha fullt upp en lördag och sen dricka lite bärs? Antagligen...men inte idag. Idag är det helt rätt läge att efter en lång och slitig dag förgylla den med lite fresh kläder, bright-öl, middag och vänner, glöm inte viiinet.


Lägg sen till en kväll på förstarankade nationen västgöta med "black and white" tema. Misan tog som vanligt tag i det och drog med oss andra i nått slags movitsinspirerat med svarta masker. Tyckte mest det såg ut som katter/dåliga rånare. Men det blir nog bra! Sen kommer Kung Kimón showa lite i köket. Många flugor i en smäll idag med andra ord.


Sakta i backen nu axwell, inga förväntningar, det har vi pratat om! (förväntningar är boooouuullshiiit).


Hinner inte göra mig långrandig idag! Men ni får alla ha en fet lördagskväll iaf! Poejs out!


Nått sånt här hade Misan tänkt sig...Bra eller anus?

 

Dagens tips:

Film. "The Social Network". Såg den igår och hade ganska höga förväntningar. Den sprängde dom totalt faktiskt. Riktigt bra med ruggiga skådespelarinsatser. Hur mycket som är sant vet man inte. Men reggissören David Fincher och manusförfattaren Aaron Sorkin är fan magiska. Tyvärr måste jag också erkänna att Justin Timberlake är väldigt vass i den. http://www.imdb.com/title/tt1285016/

Låt. "Avicii - My Feelings For You". Sommardängan som aldrig riktigt blev en dänga. Tjatig men ändå rätt vass en kväll som denna!

Avicii & Sebastien Drums – My Feelings For You - Radio Edit(spotifylänk)


/ Aron Sork1

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards