Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Axel Ploman - 1 februari 2011 21:32

Tjenare! Har nu sett intervjun där min gamle målvaktsidol Magnus Hedman talar ut om alla skandaler som cirkulerat kring honom. Han har blivit dömd för både doping och sexköp det senaste året. Hur kunde det gå så snett för denna före detta duktiga fotbollsmålvakt med Magdalena Graaf som hustru samt att han var mitt uppe i ett expertkommentators jobb på tv.


Han verkade inte själv heller riktigt veta anledningen mer än att han var en vilsen och svag människa som inte riktigt "tänkte efter" innan han gjorde saker. Tycker dock att det var starkt att berätta för svenska folket om dessa tragiska saker han varit med om. Bland annat visar Malou Von Sivers som gör intervjun ett klipp från 2009 i Tv 4 där han sitter och blåljuger om att han absolut inte dopat sig. Att själv se det och sen försöka försvara varför man gjort så lär inte vara särskilt roligt. Speciellt inte i direktsänd tv. Men som man bäddar får man slagga.


Intervjun kollas här > http://www.nyhetskanalen.se/tv?videoId=1...ideoId=1.1997320


Hedmaniac här med Nemo från programmet "Kungarna av Tylösand" efter att han varit DJ på en nattklubb.

      


****

Kollar Milan - Lazio nu där Zlatan precis hade stolpe, stolpe ut. Hoppas inte det är en sånn kväll för honom ikväll. GO IBRA!


****

Glömde gratta syrran igår som fyllde 22 bast. Congratulerar världens bästa syrra!

Bjöd också tillbaka "den anonyme" med en riktigt fin lunch idag bestående av  egengjorda hamburgare, coleslaw (igen), cheese, pommes och bbq sås samt friscobröd.

Dagens tips:

Film: "Seven Pounds" med Will Smith i huvudrollen. Ruggigt bra film.

http://www.imdb.com/title/tt0814314/

Musik: En riktigt fet audition från X - factor där en 27 årig lärare sjunger en låt. Riktigt mäktig, gåshud!


/ abbe

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards