Alla inlägg den 5 februari 2011

Av Axel Ploman - 5 februari 2011 16:12

Tjena mittbena! Varför kan man aldrig hålla sig till det man bestämmer sig för? Jo, för att det oförutsägbara och oplanerade också är det mest spännande. Så fungerar iaf jag även om det finns undantag. Självklart kan man vara grymt sugen på en fest som varit planerad länge. Men allt för ofta blir även de långt i förväg planerade festerna kanske inte riktigt som man tänkt sig.


Givetvis blev gårdagen inte heller som jag planerat. Jag hade tänkt mig en tysk film, läkerol och bonaqua. Istället blev det en ganska lugn utekväll pga jobb idag. Lugn bortsett från ett knä i pungen.


Tillbaka till att det inte blir lika roligt som man tänkt. Det har att göra med förväntningar. Ju längre man väntat och ju större tillställningen är, desto större blir också förväntningarna. Det är samma sak med nästan allt.


Tror man att champions league finalen ska bli den bästa matchen man någonsin sett. Då kvittar det hur bra den är för den kan ändå inte leva upp till det(bortsett från Liverpool - Milan, 05, men det var nog ingen som trodde det om den). Tror man att uppföljaren till den senaste batmanfilmen "The Dark Knight" kommer bli bättre än den första. Ja, då är det kört.


Man får helt enkelt chilla med förväntningarna här i livet!


****

Vad är grejen med sista bussen hem till Sandby och slagsmål samt dispyter. Igår hände det dock något extraordinärt. För en gång skull verkade bussresan ganska lugn. Då small det! Helt plötsligt när busschaffisen hade släppt av några vid spelmansvägen springer det fram en kille mot rutan där Andreas Lindhe och Grönsaksmannen satt. Han börjar skrika "Vem fan tror ni att ni är, jag är inte rädd för er, fuck you, jag ska döda er" och gör sen ett försök att kasta sin Euroshopper energidryck mot rutan men misslyckas och burken glider ur näven rakt ner på marken.


Detta var löjligt roligt och frågan är varför han gjorde som han gjorde. Tydligen hade han varit högljudd och någon hade sagt till honom att va tyst eller liknande. Men varför kontronterade han dom när han gått av bussen, och på det sättet. Det var liksom inget litet hånande finger. Det var helhjärtat, han ville verkligen slåss.



Legendariska 166:an                               Vad är det i dessa egentligen?

                       



****

Ses på nation ikväll mofos! :D


Dagens tips:

Film. "American Beauty". Helt underbar film med sinnessjukt bra skådespel. Kevin Spacey och Annette Benning i huvudrollerna.

http://www.imdb.com/title/tt0169547/

Låt. "Phonat (avicii mix) - Set Me Free". Vi fortsätter med festspåret eftersom det är lördag.


/ Apmaskinen

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards