Alla inlägg den 28 januari 2011

Av Axel Ploman - 28 januari 2011 13:24

Hallå boats n hoes! Tar mig idag friheten att rangordna Filip & Fredriks program. Jag anser mig vara ett stort fan av dessa herrar. Även om vår relation har varit lite speciell. Har aldrig sett deras program på tv utan har laddat hem alla säsonger av de olika programmen och streck-sett dom istället.


Hade en period för några år sen då jag såg allt dom hade gjort och lite till. Sen kom det nya grejer som inte riktigt har hållt samma klass tyvärr. Men de är Sveriges utan tvekan mest talangfulla och underhållande programledare i vilket fall.

 


De har gjort 10 stycken riktiga programserier och här är listan.

Plats 10.  "Vem kan slå Filip och Fredrik". Jag borde gilla det eftersom jag älskar tävlingar men formatet blir tyvärr lite halvpajjigt. I längden blir det samma sak och många av grenarna känns tråkiga. Men visst, som allt de gör är det ju sevärt.

Plats 9. "Myggan". Den animerade serien där F & F har skrivit flera avsnitt. Första säsongen är underhållande men det jag orkade se av säsong två var inge vidare.

Plats 8. "Söndagsparty med Filip och Fredrik". En hel del intressanta gäster men programmet var för långt och oplanerat. Har inte sett alla avsnitt så kan inte riktigt ge en rättvis bedömning men av det jag sett hamnar det här.

Plats 7. "Ursäkta röran". En av deras första grejer som är rätt bissart och roligt. De fick foten av TV 4 efter första säsongen då dom ansåg att det var för grovt.

Plats 6. "Lite sällskap". Av det lilla jag sett (ska snart se allt) så verkar det riktigt bra.

Plats 5. "Ett herrans liv". Intervjuprogram där de intervjuade svenska kändisar. Självklart ställde de frågorna ingen annan vågat ställa.

Plats 4. "Grattis Världen". En grymt förbättrad version av packat och klart. Synd att det bara gjordes en säsong.

Plats 3. "Boston Tea Party". Efter en lite tveksam inledning visade det sig vara riktigt roligt. Förbluffande fakta!

Plats 2. "100 Höjdare". Briljant serie där varje säsong bjöd på något nytt.


PLATS 1. "High Chaparall". Programmet där de åkte till USA och träffade en massa sköna lirare. Bl a Uri Geller, Dennis Rodman och Ian Ziering från 90210.

 


****

Handboll idag. Nervöst men brutalt najs. 


****

Dagens tips:

Film: "Schindlers list". Liam Neeson i huvudrollen som affärsmannen Oskar Schindler under andra världskriget. Sjukligt gripande och bra.

http://www.imdb.com/title/tt0108052/

Låt: "Colin Hay - Overkill". Klassiker som funkar i alla väder.


/ Asshole

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards