Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Axel Ploman - 25 januari 2011 22:37

Tjenare! Tar nu upp bloggkampen med en av Södra Sandbys största profiler genom tiderna. Mannen som driver den populära "ssif" bloggen, mannen som är lagkapten i samma lag, mannen som bor 50 meter ifrån mig, mannen som man alltid sett upp till, Niclas "nisso" Johansson.


Fråga mig inte varför jag ger mig in i denna redan förlorade fight, men som Andreas Lindhe brukar säga på jobbet, "Kan du vinna över mig i allt kan du vinna över alla i hela världen". Som ni märker är jag löjligt tävlingsinriktad. Ska dock försöka hålla mig i skinnet så det inte blir för mycket av det goda.


Jag kommer berätta lite om det som faller mig i smaken just för dagen, kanske en skitbra film, en grym fotbollsmatch eller någon bra musik. Men nu till det jag ägnat kvällen åt.


Givetvis har jag tittat på Handbolls VM. Älskar de flesta olika mästerskap som idrotten har att erbjuda. Men Handboll tillhör definitivt favoriterna. Hela svenska folket dras med och den spänningen en jämn match ger är nästan oslagbart.


Alla som är i min ålder minns väl barndomen med Slangen, Lövet, Rock-Staffan, Vranjes, Gentzel och grabbarna. Då var vi bortskämda med finaler i nästan varje mästerskap. Nu har det gått tyngre i några år men äntligen är Sverige framme och fajtas med de stora igen. På Fredag är det dags för semifinal mot Frankrike 18.15 Som jag sagt från början och även efter Argentina förlusten tror jag fortfarande på minst final. VI får se!


Också till avslutningen av detta första inlägg.

Dagens tips:

Film: "The Kids Are All Right", nominerad till bästa film på kommande Oscarsgala.

Den var riktigt bra och jag rekommenderar den! Dock vet jag att många av mina kompisar inte gillar dramafilmer så watch out.

http://www.imdb.com/title/tt0842926/

Låt: Bon Iver - The Wolves. Ett skönt band med jävligt avslappnande musik. Va inte på festhumör när ni lyssnar på denna!

Bon Iver – The Wolves (Act I and II)


Vet att bakgrunden på bloggen är lite melankolisk, försökte med Zlatan men lyckades inte ställa in det rätt! Kommer med erfarenheten =)

/ Aksel

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards